O nama

KYOCERA Document Solutions Europe

Kompanija Kyocera MITA Europe osnovana je u Januaru 2000, spajanjem Kyocera i MITA, dve najinovativnije kompanije na polju upravljanja dokumentima.
Kao dobavljač štampača i multifunkcionalnih uređaja, Kyocera MITA je obezbedila raznovrsne uređaje kako bi zadovoljila potrebe naših klijenata.
Nastavljajući sa napretkom fokusiraćemo se na obezbeđivanje poslovnih rešenja za naše klijente. Sa ovim ciljem na umu, odlučili smo da promenimo ime u Kyocera Documents Solutions Inc.
Kyocera Documents Solutions Europe osnovana je 1. aprila 2012. kao rezultat promene imena Kyocera MITA Europe. Promena oslikava rast kompanije kao globalnog snabdevača poslovnim rešenjima kako bi kontinuirano razvijao i pružao prednosti klijentima, kao i tehnološke inovacije i ekološku održivost. 

EWE Comp

Od osnivanja do danas firma Ewe Comp sa svojim stručnim i obučenim kadrom zauzela je jedno od vodećih pozicija na domaćem tržištu iz oblasti IT (novih tehnologija). Tokom godina Ewe Comp je ostvario značajan porast. Za relativno kratak vremenski period uz jasno definisanu viziju, plan i cilj, Ewe Comp je zabeležio izvanredan uspeh na domaćem tržištu. Danas Ewe Comp je rangiran kao treći vodeći distributer hardvera i softvera u Srbiji, kao ekskluzivni distributer za velike svetske brendove. Trenutno predstavljamo više od 25 brendova. Naša distributivna mreža sadrži 1900 partnera, od kojih je 1000 aktivnih sa kojima sarađujemo svakodnevno.

Ewe Comp je eksluzivni distributer Kyocera štampača i rešenja za štampu za Srbiju. 

 

Kontakt:

Cara Dušana 212
11080 Zemun, Beograd, Srbija
E-mail: kyocera@ewe.rs
Tel: +381 11 3535 500, +381 11 3535 586
Fax: +381 11 3168 629

Scroll to top