Korporativni profil

KYOCERA korporacija

KYOCERA Logo

Osnovni delokrug Japanske kompanije, osnovane 1959. sa sedištem u Kjotou, je njen originalni proizvod: tehnička keramika. Osnivač Kyocere (Kyoto keramike), Dr Kazuo Inamori, prepoznao je budući potencijal ovog veoma svestranog materijala. Kyocera je danas jedan od vodećih proizvođača komponenti od fine keramike za informacionu i komunikacionu industriju.

Aktivnosti Kyocera grupe su primarno fokusirane na tri oblasti: informacione i komunikacione tehnologije, očuvanje okoline i kvalitet življenja. Ovo uključuje strateški važne poslovne jedinice poput telekomunikacija, upravljanja dokumentima, proizvoda usmerenih ka poboljšanju kvaliteta života (u medicinskom sektoru, na primer, implanti od fine keramike), i sistema solarne energije. Kompanija je takođe jedan od vodećih svetskih proizvođača solarnih modula. Korporativni slogan ,,Granice Nove Vrednosti'', izražava Kyocerinu trajnu posvećenost očuvanju inovativne snage i napredovanja tehnološkog razvoja.

Kyocera spada među 500 najvrednijih kompanija na svetu (prema BusinessWeek-u). Brojni ogranci u Evropi su zaduženi za prodaju i marketing laserskih štampača, kopir/multifunkcionalnih uređaja, kao i za rešenja na polju kancelarijskih dokumenata, mikroelektronskih komponenti, proizvoda od fine keramike i solarnih modula.

Prema dr Inamoriju, kompanija treba da se ponaša na ekološki odgovoran i društven način. Kyocera podržava ovo na mnoge načine. Svetski priznata Kyoto nagrada je jedan, dobro poznat primer koji potiče iz ove filozofije. Ustanovljena od strane dr Inamorija, ona nagrađuje izuzetna dostignuća u poljima napredne tehnologije, osnovne nauke, umetnosti i filozofije sa 50 miliona jena (otprilike 300 000 Eura) po kategoriji.

Za više informacija kliknite ovde 

KYOCERA Document Solutions Inc.

KYOCERA MITA

Kyocera Documents Solutions, jedna je od vodećih svetskih kompanija za upravljanje dokumentima, proizvodnju i reklamiranje monohromatskih i kolor mrežnih štampača, multifunkcionalnih uređaja (MFP), proizvoda za štampanje velikih formata i portfolio softverskih rešenja.

Kyocera Documents Solutions, sa sedištem u Osaki, u Japanu, ima prodajne i servisne ogranke locirane u Azijskoj Pacifičkoj regiji, Americi i EMEA regiji koji sarađuju sa mrežom ovlašćenih distributera i dilera širom sveta.

Kyocera Documents Solutions je u potpunosti u vlasništvu Kyocera korporacije.
 

 

Filozofija Kyocera Documents Solutions oslikava filozofiju matične Kyocera korporacije - ,,Očuvajte duh poštenog i časnog poslovanja, poštovanja ljudi, našeg posla, naše kompanije i naše globalne zajednice”.

Kyocera Documents Solutions sprovodi ove principe u praksu kroz njeno sedište i ogranke: radimo zajedno da razvijemo i distribuiramo visoko tehnološke proizvode, u harmoniji sa prirodom.

KYOCERA Document Solutions Europe

KYOCERA Document Solutions Europe

Kompanija Kyocera MITA Europe je osnovana u Januaru 2000, spajanjem Kyocera i MITA, dve najinovativnije kompanije na polju upravljanja dokumentima.

Kao dobavljač štampača i multifunkcionalnih uređaja Kyocera MITA je obezbedila raznovrsne uređaje kako bi zadovoljila potrebe naših klijenata.

Kyocera Documents Solutions Europe osnovana je 1. aprila 2012. kao rezultat promene imena Kyocera MITA Europe. Promena oslikava rast kompanije kao globalnog snabdevača poslovnim rešenjima kako bi kontinuirano razvijao i pružao prednosti klijentima, kao i tehnološke inovacije i ekološku održivost. Sa sedištem u Hofdorpu, u Holandiji, Kyocera Documents Solutions Europe B.V koordinira poslovima kompanije u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi (EMEA). Postoji 16 ogranaka na nivou država, lociranih širom regije: Austrija, Belgija, Danska, Finska, Francuska, Nemačka, Italija, Holandija, Norveška, Portugal, Južna Afrika, Španija, Švedska, Švajcarska, Rusija i Ujedinjeno Kraljevstvo (V. Britanija). Kyocera Documents Solutions Europe takođe blisko sarađuje sa mrežom ovlašćenih distributera u još 60 država širom EMEA regije.

Kyocera Mita Europe poslovna zgrada u Hoofddorpu
KYOCERA Document Solutions Europe zgrada u Hofdorpu

Korporativni Profil

Scroll to top