Poslovanje velikih klijenata

BENEFICIJE NAŠIH SPOSOBNOSTI, STRASTI I AMBICIJA

Stefan Dylka
Stefan Dylka
Stariji Menadžer Prodaje
Poslovanje Ključnih Kupaca

Broj kompanija koje pokreću i implementiraju internacionalne strategije nabavke naglo raste. Kako bi olakšali ovo tržišno razvijanje, KYOCERA Document Solutions kreirala je posvećeni EMEA “Key Account” Tim, nudeći rešenje autputa dokumenata poznato kao strategija. ‘jedno-lice-za-klijenta’. Ovaj unikatni pristup daje Vam rešenja izrađena po meri, omogućavajući Vašem poslovanju da funkcioniše efikasnije i efektivnije, i omogućavajući Vašoj kompaniji da se fokusira na srž svog poslovanja.

Hteli bismo da iskoristimo ovu priliku i objasnimo vam šta strategija rešenja autputa dokumenata ’jedno-lice-za-klijenta’ znači i kako možete imati koristi, kao i Vaše poslovanje u budućnosti.

Takođe želimo da Vam približimo ujedinjeni prekogranični pristup naše kompanije, koji je postao naš ključni faktor uspeha i pružio je podršku Kyocera Korporaciji prilikom brzog uspona do jedne od vodećih svetskih kompanija.

Mnoge velike korporacije se trude da smanje troškove i poboljšaju efikasnost sredstvima ekonomije obima. KYOCERA Document Solutions to prepoznaje. Sa našim širokim portfoliom proizvoda hardver i softver rešenja, mi ne samo da smo sposobni da ispunimo Vaša očekivanja već da ih i prevaziđemo.

Mi u potpunosti razumemo da velike internacionalne kompanije zahtevaju rešenja prilagođenog autputa dokumenata kako bi poboljšala svoje performanse. Kod KYOCERA Document Solutions, hardver proizvodi će ostati vitalni delovi procesa, ali aplikacije napravljene po meri, softverska rešenja i ujedinjene usluge su sada uključeni u poboljšanje efikasnosti kompanije u autputu dokumenata, i samim tim podržavaju smanjenje opštih troškova.

Naše iskustvo pruža nam znanje da KYOCERA Document Solutions mogu da ispune sve potrebe klijenta. U cilju postizanja toga mi uvek prilagođavamo strukture prodaje i usluga kako bi reflektovali potrebe klijenta, što je još jedan od faktora uspeha KYOCERA Document Solutions. Ovo je način kooperacije sa svim našim internacionlnim klijentima širom sveta.

Definitivni parametri našeg internacionalnog partnerstva su jasno postavljeni u našoj osnovnoj ugovornoj obavezi. Cena, definicija nivoa servisne podrške, datumi isporuke, finansijske opcije i garancije, uključujući i relevantne zakonske  potrebe u svakoj zemlji, su najvažniji elementi ugovora. Ovaj pristup obezbeđuje da obe ugovorne strane jasno izlože i dogovore svoja očekivanja.

KYOCERA Document Solutions poslovna ponuda omogućuje mnoge, orjentisane ka klijentu, dodatne karakteristike, kao što je naš unikatni web-bazirani alat koji Vam pruža najnovije informacije o statusu svih projekata, npr datumi isporuka ili izveštaji. Sve ovo dostupno je kroz definisane korisničke grupe i na taj način ostaje bezbedno za upotrebu Vama i odabranim članovima Vašeg tima.

Činjenica da nam sve više i više internacionalnih korporacija proaktivno daje mogućnost da prezentujemo sebe potvrđuje da je naš pristup sigurno pravi.

’Računajte na nas’ je naše obećanje i naš moto. Naši lojalni klijenti, siguran sam, složiće se da je ovo jedno od naših najbolje održanih obećanja, koje nas je čini uspešnim na ovom polju već duži niz godina.

Željno iščekujem saradnju sa Vama u bliskoj budućnosti i siguran sam da će Vam ove informacije pružiti bolje razumevanje mnogih pogodnosti poslovanja sa KYOCERA Document Solutions.

Iskreno Vaš,

Stefan Dylka

Stariji Menadžer Prodaje

Poslovanje Ključnih Kupaca

Scroll to top