Sponzorstva

IIHE Svetski Šampionat u Hokeju na Ledu

Official Print & Copy Partner

Startujući sa turnirom u Nemačkoj u maju 2010 KYOCERA je postala Zvanični Štamparski i Kopi Partner i zvanični Sponzor Podataka na IIHF Svetskom Šampionatu Hokeja na Ledu .

Događaj fascinira navijače u celom svetu i nudi KYOCERA odličnu komunikacionu platformu da uveća prisutnost brenda na tradicionalnim tržištima hokeja na ledu kao što je Skandinavija i Istočna Evropa, koje predstavljaju važna tržišta za KYOCERA Dokument Rešenja.

Kao ’Zvanični Partner Štampe i Kopiranja’ KYOCERA Dokument Rešenja nudi usluge štampanja i kopiranja Organizacionom Komitetu, medija centru i kancelarijama na licu mesta, 24 sata dnevno. Tokom događaja više od pola miliona stranica odštampano je i kopirano na KYOCERA uređajima svake godine.

http://www.iihf.com/channels-12/iihf-world-championship-wc12/home.html

Sarajevo Film Festival 2014 – Bosna i Hercegovina

YOCERA as Gold Sponsor of Sarajevo Film Festival
KYOCERA kao Zlatni Sponzor Sarajevo Film Festivala

KYOCERA kao Zlatni Sponzor Sarajevskog Filmskog Festivala

Po treći put KYOCERA Document Solutions je Zlatni Sponzor Sarajevskog Filmskog Festivala. Festival je najveći filmski festival na Balkanu i jedan je od najvećih u Evropi. Osnovan je 1995. godine tokom opsade Sarajeva i svake godine privlači internacionalne i lokalne slavne ličnosti u Sarajevo. Sponzorisanje tako značajnog kulturnog događaja u Bosni i Hercegovini je velika šansa za KYOCERA i našeg partnera Xenon-forte.

Direktor Sarajevskog Filmskog Festivala, g. Mirsad Purivatra, je izjavio: ’Mi smo veoma zadovoljni da je jedan kulturni događaj prepoznat kao komunikacioni kanal i da korporacije biraju ovaj put da poboljšaju prisutnost svojih brendova.’

Oficijelni websajt (otvara se u novom prozoru): http://www.sff.ba

Borusija Mehenglazbah – Nemačka

Borussia Moenchengladbach - Germany
Borussia Mönchengladbach

Borusija Mehenglazbah je klub sa bogatom tradicijom i uspesima i ima jednu od najvernijih navijačkih zajednica u Nemačkoj. Nalazi se blizu centralne  kancelarije KYOCERA Dokument Rešenja u blizini Dizeldorfa. Cilj sponzorstva je da uveća prisutnost brenda u Nemačkoj i širom Evrope. Tokom glavnog sponzorstva, od 1. januara do 30. juna 2009. godine KYOCERA Simbol Brenda je bio izložen na dresovima igrača i u okolini stadiona sa reklamama na televiziji i radiju.

Od jula 2009.godine do juna 2011.godine KYOCERA je imala status dodatnog sponzora. Logo je bio vidljiv na nekim od perimetara stadiona i prisutnost brenda se uvećala. Od jula 2011.godine pa nadalje KYOCERA će biti premijum partner Borusije.

http://www.borussia.de/

Atletiko Madrid - Španija

Atlético de Madrid - Spain
Atletiko Madrid

KYOCERA Document Solutions u Španiji je sponzor futbalskog kluba Atletiko Madrid od septembra 2006.godine. Fudbalski klub osnovan 1903.godine je jedan od najvažnijh nacionalnih fudbalskih klubova zajedno sa Real Madridom i FK Barselonm.

Kako je Madridski klub sa najvećim brojem navijača iz radničke klase, Atletiko je uvek pokušavao da uradi stvari drugačije od svog večitog gradskog rivala, Real Madrida. Njihov trofejni kabinet nije popunjen kao njihovih komšija ali oni ostaju jedan od španskih najuspešnijih klubova i jedan od najvoljenijih.

KYOCERA Document Solutions u Španiji imaju pravo da sponzorišu svoj brend zajedno sa Atletikom, stavljajući KYOCERA logo na dres Atletika i spravama za trening, kao i na stadionu Vinsente Kalderon i objektima za trening koristeći reklamne table i banere na terenu, u VIP odajama i VIP oblastima, na websajtu Atletika i u njihovom zvaničnom časopisu. Ovo posebno sponzorstvo između KYOCERA trofeja u Španiji i Atletika iz Madrida je primljeno sa entuzijazmom i uzbuđenjem od strane KYOCERA  dilera i potrošača. Sponzorstvo će povećati prepoznavanje KYOCERA brenda.

http://www.clubatleticodemadrid.com/

Reding Fudbalski Klub – Ujedinjeno Kraljevstvo

Reading Football Club – United Kingdom
Fudbalski klub Reding

KYOCERA Document Solutions u UK bila je korporativni sponzor fudbalskog kluba Reding tokom jedne sezone u Šampionatu i dve uzbudljive sezone u Premiership-u. Iako se glavno sponzorstvo završilo u 2008.godini, veza sa klubom se nastavila. KYOCERA Document Solutions u UK trenutno sponzoriše izgradnju prilaza za invalide koji postoje na oba kraja fudbalskih i ragbi stadiona za navijače sa organilenom pokretljivošću ili posebnim potrebama.

http://www.readingfc.co.uk

Austrijska Federacija Hokeja na ledu – Austrija

Nacionalni austrijski tim hokeja na ledu

KYOCERA Document Solutions u Austriji je premijum partner Austrijske Federacije Hokeja na Ledu (OEHV). Logo je prezentovan na dresu nacionalnog hokejaškog tima – prvi put su ih nosili tokom Slovenačkog Kupa u decembru 2010.godine.

KYOCERA logo takođe je štampan na zidovima za intervjue i perimetrima tokom domaćih mečeva Austrijskog nacinonalnog hokejaškog tima, na taj način se uvećava prisutnost KYOCERA brenda u Austriji. Dodatno, KYOCERA Dokument Rešenja u Austriji je zvanični partner štampanja i kopiranja Austrijskoj Federaciji Hokeja na Ledu.

http://www.eishockey.at/nationalteams

KYOCERA Stadion – Holandija

KYOCERA Stadion Ado Den Hag

U avgustu 2010.godine KYOCERA Document Solutions u Holandiji sklopila je dogovor o pravu imenovanja stadiona fudbalskog kluba ADO Den Hag koji se takmiči u Premijer ligi Holandije. Danas, stadion koji se zove KYOCERA Stadio, može da primi 15.000 gledaoca i nalazi se na veoma interesantnoj lokaciji na ulazu u Den Hag, Internacionalna Prestonica Mira i Pravde. Imenujući jedan od najvećih sportskih objekata u Holandiji, KYOCERA Document Solutions u Holandiji očekuje da znatno proširi prisutnost svog brenda. Dodatno, svake dve nedelje fudbalski meč Premijerne lige Holandije se održava na KYOCERA Stadionu što generiše pojavljivanje u nacionalnim i regionalnim novinama i na nacionalnoj i regionalnoj televiziji.

http://www.adodenhaag.nl

Sponzorstvo Fudbalskog Šampionata – Italija

KYOCERA perimetar - Italija

Startujući sa fudbalskim šampionatom Serije A i TIP CUP 2010/2011 u avgustu 2010.godine, KYOCERA Document Solutions u Italiji postala je Institucionalni i Tehnološki Sponzor fudbalske mreže sastavljene od devet klubova: FK Parma, FK Bolonja, Ćezena Kalčo, Novara Kalčo, Udineze Kalčo, AS Roma, SSC Napoli, AC Fiorentina i US Leće.

Ovo sponzorstvo je utisnuto u integrisani koncept komunikacije – KYOCERA Simboli Brenda prikazani su širom stadiona na perimetrima, pored TV i radio spotova. Dodatno, Logo je prikazan na mnogim internim oblastima svakog stadiona i objekata za trening.

Vrednosti koje pripadaju fudbalskom svetu, kao što je sposobnost, odlučnost, strast i mogućnost udruživanja i zajedničkog rasta su u ravni sa vrednostima KYOCERA brenda.

KYOCERA Document Solutions u Italiji nije podigla samo prisutnost brenda već i povraćaj investicija svih inicijativa povezanih sa ovim sponzorstvom.

Švedska Asocijacija Hokeja na Ledu – Tre Kronor

Fotograf Fredrik Lindgren

Od 1. septembra 2011.godine, KYOCERA Document Solutions Nordijski AB je glavni sponzor Švedske Asocijacije Hokeja na Ledu. Ugovor uključuje kooperaciju sa devet nacionalnih timova: Tre Kronor (ženski tim), tim 20 (Juniorkronorna), Tim 19, Tim 18 (Smakronorna), Tim 17, Tim 16, ženski tim U18 i Inline Nacionalni Tim.

‘Tre Kronor simboliše snagu, ponos i timski duh – ovo je ono čemu KYOCERA stremi i za šta radi. Tako da smo veoma zadovoljni što podržavamo Švedsku Asocijaciju Hokeja na Ledu, posebno zato što podržavamo omladinski sport, u čemu smo i veoma strastveni’, rekao je Bo Gustavson, Nordijski Menadžer Tržišta za KYOCERA Dokument Rešenja.

http://www.swehockey.se

Kyocera sponzorski ugovor sa Ajkulama

KYOCERA Sharks dres

Kyocera Document Solutions u Južnoj Africi zvanični je sponzor ragbi tima Ajkule. Kyocera logo je brend koji na pozadini zvaničnog dresa vide milioni ljudi, a sponzorstvo na taj potencijalnim klijentima približava rešenja za upravljanje dokumentima po meri, ne samo u Južnoafričkoj Republici već i širom Super Ragbi sveta.

Brend Ajkule prepoznatljiv je širom planete kao lider na tržištu u sportskim brendovima – u inovaciji, aktivnosti tokom takmičarskog dana i komunikaciji brendovima. Kyocera je izabrala Ajkule zato što su postale jedan od najpopularnijih ragbi brendova na svetu.

Partnerstvo sa Ajkulama ne samo da nudi ogroman potencijal iz perspektive tržišta već nudi i način asocijacije sa globalno pobedničkim timom i daje šansu da približi Kyocera postojećim i potencijalnim klijentima.

Za dalje informacije posetite: http://www.sharksrugby.co.za/

Scroll to top