HyPAS Razvojno Partnerski Program

HyPAS Razvojno Partnerski Program obezbeđuje programerima sveobuhvatne alatke i podršku za razvoj HyPAS aplikacija koje produžavaju funkcionalnost KYOCERA multifunkcionalnih uređaja ili se povezuju na poslovne aplikacije.

Sastoji se od sledećih modula:

  • Pristup kompletnom setu Alatki HyPAS Razvojnog Softvera (SDK)
  • Inicijalna Radionica / Trening (2 dana)
  • Tehnička podrška naših kompetentnih HyPAS eksperata
  • Različiti poslovni modeli za distribuciju HyPAS aplikacija

Naš HyPAS Razvojno Partnerski Program je dostupan kod KYOCERA dilera i nezavisnih prodavaca softvera. Kako bismo ispunili sve pojedinačne zahteve, mi smo ustanovili dve glavne razvojne kategeroije koje su od podjednake važnosti u dostizanju KYOCERA ciljeva o podržavanju razvoja HyPAS aplikacija.

   

HyPAS Udruženi Partner


Odabrani programeri mogu da pristupe u blisko, i obostrano, profitabilno partnerstvo sa KYOCERA i postanu HyPAS Udruženi Partneri. Kao dodatak u isporuci alatki, SDK i podrške, KYOCERA će reklamirati i distribuirati aplikacije – na lokalu, zavisno od aplikacije, koristeći EMEA, ili čak i na globalu.

Nezavisni HyPAS Programeri

Nezavisni HyPAS Programer će uživati u istim alatkama i u istom nivou podrške kao i HyPAS Razvojni Partneri. Međutim, Nezavisni HyPAS Programer je izabrao da sam promoviše i distribuira svoje aplikacije.

Svi HyPAS programeri moraju da podnesu zahtev za članstvo u HyPAS Razvojnom Partnerskom Programu i da se njihovi razvojni programi odobre od strane KYOCERA.

Kontakt

Za više informacija, molimo Vas kontaktirajte lokalnu KYOCERA kancelariju.

Softverska razvojna platforma (HyPAS)

KYOCERA HyPAS proširuje mogućnosti Vašeg MFP uređaja na jednostavne operacije ekrana osetljivog na dodir 

HyPAS poslovne aplikacije

Iskoristite moć KYOCERA MFP urešaja uz pomoć prilagođenih poslovnih aplikacija koje Vaše komplikovane radne procese pretvaraju u jednostavne. 

Pročitajte više

HyPAS uređaji

KYOCERA MFP uređaji TASKalfa i serije imaju mogućnost da koriste HyPAS tehnologiju za razvoj i integrisanje strateških poslovnih rešenja.

TASKalfa i serija

Scroll to top