NSi AutoStore

AUTOMATIZACIJA U CILJU POBOLJŠANJA PROCESA RADA

Činjenica je da bez obzira na to kako je dobro vaš radni prostor organizovan, fakture, nalozi i ostali važni dokumenti se često nalaze u papirnom formatu ili formatima koje je teško uklopiti u sam proces rada.

Konvertovanje, indeksiranje i unošenje dokumenata u određene programe iziskuje mnogo vremena i novca. Automatizovanje ovog procesa doprinosi efikasnoj racionalizaciji vaseg procesa rada, smanjujući operativne troškove i značajno povećavajući produktivnost.

Brz i efikasan NSi softver za prikupljanje dokumenata, AutoStore, oslobađa vaše zaposlene tereta administracije, omugućavajući im da rade ono što najbolje znaju.

 

OMOGUĆITE DA AUTOSTORE RADI UMESTO VAS

AutoStore povećava efikasnost u svim delovima firmi, biznisima i organizacijama koje moraju na sistematičan način da se odnose prema poslovnoj dokumentaciji:

U računovodstvu, AutoStore će pojednostaviti evidenciju primljenih i plaćenih računa.

U pravnoj službi, AutoStore uvećava efikasnost kroz automatizaciju radnog procesa i pravne usaglašenosti stvarajući bezbedne, na pravilima zasnovane revizione postupke.

U zdravstvu, AutoStore može značajno povećati efikasnost stvarajući pojedinačne fajlove sa podacima o pacijentima koji su bezbedni i trenutno pristupačni od strane svih delova zdravstvenog sistema.

Ovo su samo neki od primera – ima ih još mnogo!

 

Vaše prednosti sa NSi Autostore

  • Poboljšana produktivnost kroz ograničavanje manuelnih procesa i smanjenje obima ljudskih grešaka.
  • Pojednostavljenje poslovnih procesa kroz efikasnu automatizaciju protoka dokumenata.
  • Smanjuje troškove za manuelno skladištenje, ručni unos podataka, itd.
  • Obezbeđenje pojačane usaglašenosti sa zakonom  i internim odredbama zahvaljući bezbednom, na pravilima zasnovanom procesiranju dokumenata.
  • Ubrzani administrativni proces rada zahvaljujući trenutnoj distribuciji dokumenata svakom korisniku.
NSi Autostore Icon

Kontakt

Za više informacija ili da dobijete probnu verziju, molimo Vas kontaktirajte lokalnu KYOCERA kancelariju.

Scroll to top