SmartScan

Neka skeniranje dokumenata bude lako, efikasno i tačno

SmartScan je HyPAS softver koji vam omogućava da skenirate dokumenta lako i efikasno. Nudi skeniranje za razne destinacije, kao što je e-mail ili folder, i omogućava vam da promenite postavke skeniranja kao što je režim boja ili format fajla jednim pritiskom na dugme.

SmartScan pretvara Vaš MFP u faks koji se povezuje na server Vaše kompanije – nije mu potrebna skupa mrežna karta ili sopstvena faks linija. Kada pristupi adresaru vaše kompanije pojednostavljuje i ubrzava proces slanja faksa.

Ako vam je samo potrebna aplikacija za slanje faksa bez režima skeniranja, možete koristiti naš specifični SmartFax softver koji nudi samo funkcionalnosti vezane za slanje faksa.

HyPAS SmartScan Features

Poslovni Izazovi

  • Pronalaženje svih odgovarajućih postavki za skaniranje i slanje faksa može biti mukotrpan i dug proces – Kako mogu da pojednostavim postupak skeniranja i slanja faksa?
  • Tradicionalno slanje faksa je skupo i nezgodno – Kako mogu da pošaljem faks jeftinije i pouzdano?
  • Popunjavanje dokumenata nakon skeniranja je tegobno i oduzima mnogo vremena – Kako mogu da skeniram dokumenta direktno u folder gde pripadaju?

Vaše prednosti sa SmartScan

  • SmartScan, pomoću jednog klika nudi operacije za skeniranje i slanje faksa, što je jednostavno za korišćenje i štedi na vremenu.
  • SmartScan se povezuje na centralni server faksa i adresara, i tako omogućuva da MFP šalje faksove bez ekstra troškova i smanjuje rizik lošeg upravljanja.
  • SmartScan šalje skenirani fajl direktno u centralni folder, korisnički početni folder ili na korisničku e-mail adresu.

Karakteristike i Specifikacije

SmartScan funkcioniše integrisan na uređaju i lak je za podešavanje. Koristi intuitivni sistem ikona koji je lak za korišćenje i koji svakome pojednostavljuje odabir između različitih destinacija gde skenirani dokument može biti poslat.

  • Skenirajte za faks: povezuje se na centralni faks server i bira broj iz adresara.
  • Skenirajte u folder: idealno za centralno deljenje ili arhiviranje Vaših skeniranih dokumenata.
  • Skenirajte u DFS folder: ručno unesite e-mejl adresu ili je odaberite iz adresara i pošaljite skenirani dokument koristeći e-mejl.
  • Skenirajte u personalni folder ili e-mejl: logovani korisnici skeniraju dokumenta u njihov privatni mrežni folder ili e-mejl.

Slanje faksa sa SmartScan

Povezivanjem MFP-a na firmin faks server, SmartScan nudi ogromne potencijale štednje. Namenske faks mašine nisu potrebne i MFP se može upotrebiti kao mobilni faks bez ulaganja u skupe mrežne faks kartice. Postavke za faks/mejl server uključuje prefiks i sufiks kao i lokalni i spoljni  (LDAP) adresar može biti unapred definisan od strane administratora koristeći jednostavnu pomoć čarobnjaka (wizard). Funkcionalnost faksa je takođe dostupna kao posebna aplikacija koja se zove SmartFax.

SmartScan Icon

Kontakt

Za više informacija, molimo Vas kontaktirajte lokalnu KYOCERA kancelariju.

Preuzimanja

Povezani linkovi

Podržani uređaji

Kompatibilan sa svim HyPAS dostupnim MFPs uređajima:

Svi TASKalfa i uređaji

Kampatibilni sa svim HyPAS omogućenim MFPs:

FS-C2526MFP/ FS-C2626MFP; FS-3540MFP/ FS-3640MFP; FS-6525MFP/ FS-6530MFP; FS-C8520MFP/ FS-C8525MFP

*Imajte na umu da HyPAS uređaji zahtevaju kompatibilnu spoljnu memorijsku karticu.

*Imajte na umu da Skeniranje na DFS-u nije podržano od strane postojećih uređaja, molim vas pogledajte dokumentaciju za detalje.

Scroll to top