Asistent Obuke

Poboljšajte efikasnost sa automatizovanim bodovnim testom

Kao predavač, Vi sigurno znate kako je teško pronaći balans između vremena potrošenog na direktni kontakt sa Vašim studentima i vremena potrošenog na bodovanje njihovih radova. Da bi omogućila predavačima više vremena da se fokusiraju na studente, KYOCERA je razvila Asistenta Obuke, poslovnu aplikaciju koju pokreće HyPAS i transformiše vaš KYOCERA MFP u centar, koji na zahtev kreira testove, boduje i analizira ih. Ova alatka može biti korišćena u školama kao i u organizacijama koje žele da uvećaju svoju efikasnost.

 

Teaching Assistant Process

Izazovi obuke

 • Ispravljane pitanja sa više ponuđenih odgovora oduzima dosta vremena – Kako mogu da to ubrzam kako bih više vremena proveo sa svojim studentima?
 • Greške sa lako naprave kada se testovi boduju i studenti mogu dobiti pogrešne ocene – Kako mogu biti siguran da su svi moji izveštaji sa testova tačni?
 • Naporno je sakupiti sve rezultate studenata i spojiti razredne izveštaje i statistiku – Postoji li lakši način?

Prednosti sa Asistentom Obuke

 • Sa Asistentom Obuke, MFP automatski ispravlja sve testove studenata umesto vas u nekoliko sekundi.
 • Asistent Obuke eliminiše sve ljudske greške i isporučuje rezultate testova bez greške.
 • Asistent Obuke automatski sakuplja sveobuhvatne izveštaje i statistiku koja je spremna za upotrebu.

Karakteristike i Specifikacije

Asistent Obuke pojednostavljuje zadatak štampanja, bodovanje i analizu testova sa više ponuđenih odgovora koristeći popularne Bubble-Sheet formulare. Sve što treba da unesete u uređaj je broj pitanja, moguće odgovore i formulare koji su Vam potrebni. Da ispravite test, jednostavno popunite glavni formular označen barkodom i skenirajte ga pre nego što unesete formular sa odgovorima studenta. Onda će MFP biti u mogućnosti da pristupi testu automatski u zavisnosti od vaših odgovora – različiti grafikoni rezultata mogu se štampati, slati na vašu e-mail adresu ili sačuvati na USB. Celim procesom se može upravljati direktno iz MFP-a, intuitivno i lako za korišćenje zahvaljujući meniju na ekranu.

 • Postavljanje i štampanje testova: Kreirajte testove direktno na uređaju i odštampajte ih u jednom koraku, bez potrebe za skupim uređajima pripreme štampanja.
 • Automatsko bodovanje – Skenirajte formulare i kompletirane odgovore kako biste dobili ocenu svakog studenta zasebno.
 • Izveštaji sa testova – Dobijte sumirani i detaljni izveštaj sa testova, uključujući grafikone, histograme i statistiku testova uz samo jedan klik.
 • USB ili E-mejl – Izaberite da li hoćete štampanje rezultata i izveštaja, čuvanje na USB drajvu ili pošaljite ih direktno koristeći e-mail.
 • Održite podatke sigurnim – Kako bi se zaštitila privatnost studenata, svi podaci koji se odnose na test se automatski brišu sa uređaja kada korisnik napusti Asistenta Obuke.
 • Računar nije potreban – Aplikacija je kompletno bazirana na uređaju.
Teaching Assistant Icon

Kontakt

Za više informacija ili da dobijete probnu verziju, molimo Vas kontaktirajte lokalnu KYOCERA kancelariju.

Asistent Obuke (Teaching Assistant) Video

Sistemski zahtevi

HyPAS / KYOCERA MFP

*Molim Vas pogledajte dokumentaciju za kompletnu listu kompatibilnih uređaja

Šta je Bubble Sheet?

Bubble-Sheet je standardizovani anketni list, koji se koristi za višestruki izbor testova. Svaka linija odgovara pitanju (1, 2, 3… ), a svaki red odgovara mogućem odgovoru (a, b, c or d).Sve što Vaši studenti treba da urade je da označe krug ispred tačnog odgovora.

Scroll to top