Print&Follow

HyPAS aplikacija za veću sigurnost i efikasnost

Sigurno znate kako je frustrirajuće kada Vam brzo treba odštampani materijal, a uređaj na koji ste poslali dokument je zauzet štampanjem obimne dokumentacije. U takvim situacijama možete ili poslati Vaš dokument na drugi uređaj, očekujući da će biti odštampan dva puta i ostavljen bez nadzora u kaseti prvobitno izabranog štampača ili čekati sve dok štampač ne bude spreman da procesuira Vaš zahtev.

Sa našom HyPAS aplikacijom Print&Follow ovakve situacije se lako mogu izbeći. Print&Follow skladišti sav posao štampanja na centralni MFP server kome svi uređaji mogu da pristupe. Možete da se ulogujete na njega sa bilo kog slobodnog uređaja u Vašoj kancelariji i odštampate svoja dokumenta, izbegavajući redove za štampanje i povećavajući sigurnost Vaših podataka.

 

PinPoint Scan Process

Poslovni Izazovi

 • Da osiguramo poverljivost dokumenata i izbegnemo da odštampani materijal ostane bez nadzora u pregradama štampača mi koristimo skupe desktop štampače – Postoji li ekonomičnije rešenje?
 • Kada je štampač zauzet, korisnici često ponovo šalju svoj dokument na neki drugi, što znači da će se dokument štampati dva puta – Moželi se ovaj nepotrebni gubitak sprečiti?
 • Mi nemamo IT odeljenje kojim možemo upravljati kompleksnim rešenjima – Postoji li rešenje za male biznise?

Vaše prednosti sa Print&Follow

 • Sigurnost: Zajednički MFP opremljen sa Print&Follow SE omogućuje isti nivo poverljivosti kao i desktop štampač a istovremeno je mnogo štedljiviji.
 • Fleksibilnost: Pošto svi MFP mogu da pristupe serveru, korisnik može da se loguje na bilo koji slobodni uređaj i odštampa svoje dokumente.
 • Bez servera: Aplikaciji nije potreban ekstra server i može biti održavana bez veće IT podrške.

Karakteristike i Specifikacije

Print&Follow može biti instaliran na većinu KYOCERA MFP i nije potreban dodatni server kako bi sistem radio.

 • Bez dodatnog servera – server MFP menadžera se koristi da sačuva sve poslove štampanja
 • Lak za logovanje – sa PIN kodom, lozinkom ili opcionom ID karticom, čitač kartica se koristi da sačuvate sve poslove štampanja
 • Sigurnost – enkripcije podataka i verifikacija omogućava da se Vašim dokumentima može pristupiti i da se mogu odštampati jedino od strane ovlašćenih osoba.
 • Brzo i lako – intuitivna instalacija i interfejs garantuju da svako može da rukuje aplikacijom bez poteškoća.
 • Lista poslova – povećava fleksibilnost štampanja. Posao ostaje na listi sve dok se ne odštampa ili obriše sa spiska.
 • Mali biznisi – ova aplikacija se obično preporučuje za grupu koja broji do 5 štampača.

Print&Follow SE

Print&Follow SE je osnovna verzija koja idealno odgovara zahtevima malih firmi ili odeljenjima.

Print&Follow AD

Print&Follow AD se može koristiti u okruženju Aktivnog Direktorijuma i nudi dodatne beneficije kao što je pojedinačno logovanje. Ova verzija takođe podržava osnovna pravila štampanja: definiše ko može koristiti određenu funkciju uređaja.

Fokus na sigurnost podataka

Da biste bili sigurni u optimalnu bezbednost Vaših podataka u slučajevima  najodlučnijih napada, možete instalirati naš opcioni Data Security Kit na Vašem uređaja. Efektivno vrši enkripciju svih podataka sačuvanih na hard disku, i briše i prekucava podatke kada se jednom odštampaju i obrišu sa liste poslova štampanja.

Print&Follow Icon

Kontakt

Za više informacija, molimo Vas kontaktirajte lokalnu KYOCERA kancelariju.

Preuzimanja

Srodni linkovi

Sistemski zahtevi

HyPAS KYOCERA MFP uređaji*

Molimo Vas pogledajte spisak kompatibilnih uređaja ispod.

Podržani uređaji

Scroll to top