USB čitači kartica

Sprečavaju krađu podataka i ograničavaju pristup Vašim uređajima

Naš portfolio USB čitača kartica omogućava Vam da kontrolišete pristup Vašim MFP tako što se korisnici identifikuju koristeći ID kartice pre otključavanja uređaja.

Korisnici se mogu logovati bilo kojom ID karticom izdatom od strane kompanije. Identifikacija Vam daje sredstva da locirate kvote za štampanje i lako kontrolišete  troškove. Takođe, drastično povećava sigurnost Vaših dokumenata jer MFP jedino štampa kada je neko tu da uzme odštampani materijal.

Naš USB čitač kartica odgovara većini našeg KYOCERA sistema – jedino što treba je da izaberete pravu opciju za Vaš posao!

USB Card Readers Security Process

Poslovni izazovi

  • Odštampani materijal je često ostavljen nezaštićen u kasetama štampača – Kako mogu da osiguram svoje dokumente od krađe?
  • Mi imamo PIN kodove radi kontrole naših uređaja ali oni su zamorni za unos – Kako da proces logovanja postane brži i lakši?
  • Kontrola troškova štampanja je veoma naporna – Kako mogu biti siguran da se kvote za štampanje poštuju?

Vaše prednosti

  • Sigurnost: Uređaj oslobađa dokument jedino kada se pošiljalac loguje na uređaj sa svojom ID karticom. Ovo smanjuje nepotreban otpad i nesigurnost dokumenata.
  • Lako za upotrebu: jedno brzo provlačenje kartice je dovoljno da otključate uređaj.
  • Kontrola troškova: dobijajte detaljne izveštaje o aktivnostima štampanja za svakog korisnika i jednostavno postavite prinudne kvote za štampanje.

Karakteristike i Specifikacije

KYOCERA USB portfolio čitača kartica je dizajniran za laku integraciju KYOCERA uređaja u postojeća pravila sigurnosti.

Provlačeći ID preko čitača kartica, korisnik se loguje na uređaj,  pristupa funkcijama uređaja i tako preuzima odštampani materijal. USB čitač kartica se može koristiti za lokalnu verifikaciju bez dodatnog softvera ili kombinovan sa integrisanim i serverskim rešenjima za naprednije funkcije.

  • Jedan za sve: Koristite jednu istu ID karticu za pristup svim kontrolnim tačkama u Vašoj kancelariji.
  • Samo nekoliko tipova USB čitača kartica: Podržava sve rasprostranjene tehnologije (kao što je Legic, Milfare, HID, itd.)
  • Sigurnost: Dokumentima se može pristupiti, mogu se štampati i skenirati jedino od strane autorizovanih osoba.
  • Fleksibilnost: Velika raznovrsnost unutrašnjih i spoljašnih čitača kartica za neprekidnu integraciju sa uređajima.
USB Card Readers Icon

Kontakt

Za više informacija, molimo Vas kontaktirajte lokalnu KYOCERA kancelariju.

Srodni linkovi

Podržani uređaji

Scroll to top