Sharepoint Konektor

Pristupite SharePoint-u direktno sa Vašeg MFP

Primena Microsoft SharePoint  je rasprostranjena u mnogim poslovima za čuvanje dokumenata i onlajn saradnje. Dok je čuvanje elektronskih fajlova u SharePoint lako, prenošenje dokumenata na druge računare uključuje proces u više koraka: dokument se  skenira i šalje e-mailom, preimenuje se i onda prenosi u SharePoint sa odgovarajućim indeksom informacija.

KYOCERA SharePoint Konektor pojednostavljuje ovaj proces omogućavajući direktni pristup sa MFP u SharePoint. Korisnici loguju na svoj nalog na MFP panelu, unose indeksirane podatke i onda skeniraju dokument direktno u odgovarajuću SharePoint biblioteku. Slično, mogu da pretražuju foldere i štampaju dokumenta na zahtev. I jedno i drugo štedi vreme i čine upotrebu lakšom.

 

KYOCERA Cloud Connect Workflow

Poslovni Izazovi

 • Kada čuvamo kopije u SharePoint-u, ja ih skeniram i čuvam na mom računaru, promenim njihovo ime i indeksiram ih – da li postoji brži način?
 • Dokumente sačuvane u SharePoint-u  je često teško pronaći – kako mogu lakše da pronađem potrebni dokument?
 • U našoj organizaciji, osoblje koje nema svoj računar takođe bi trebalo da ima mogućnost pristupa SharePoint-u – kako mogu da dam pristup SharePoint-u bez računara?

Beneficije sa SharePoint Konektorom

 • Štedi vreme: SharePoint Konektor omogućava skeniranje dokumenata direktno u SharePoint  koristeći jednu operaciju.
 • Unosite Metadata, kao što su ključne reči, direktno na panel i pretražujte SharePoint biblioteke kako biste sačuvali dokumenta na potrebnoj lokaciji.
 • Pristupajte sa MFP: bez potrebe za računarom, zaposleni mogu bezbedno da se loguju na SharePoint i štampaju sačuvana dokumenta ili prenose na računar nova dokumenta.

Karakteristike i Specifikacije

KYOCERA SharePoint Konektor kreira dvostruku vezu između MFP i Vašeg SharePoint servera. Omogućava vam da čuvate dokumenta direktno sa MFP u Vašu postojeću biblioteku dokumenata za trenutnu saradnju u celoj kompaniji. Imenujte i indeksirajte dokumenta koje skenirate za lakšu pretragu i preuzimanje. Lako pretražujte biblioteke dokumenata i kreirajte nove foldere ako je potrebno. Sa lakoćom preuzmite prethodno sačuvane PDF i TIFF dokumente radi štampanja na zahtev na Vašem MFP i koristite punu tekstualnu pretragu kada tražite specifična dokumenta. Podržani su višestruki SharePoint serveri kako bi se osigurao pristup informacijama u celom preduzeću.

 • Skeniranje u SharePoint – Indeksirajte i prenesite skenirana dokumenta direktno u relevantnu SharePoint biblioteku.
 • Štampajte sa SharePoint-a – Pristupite dokumentima u SharePoint bibliotekama direktno sa panela Vašeg MFP i štampajte ih na zahtev.
 • Verifikovanje korisnika – Bezbedno se logujte u SharePoint sa Vašim korisničkim podacima.
 • Brza pretraga – Pretražujte dokumenta u SharePoint serveru koristeći puno tekstualno indeksiranje.
 • Fleksibilno – Podržava višestruke SharePoint servere radi efikasne saradnje u celoj firmi.
 • Format fajlova – PDF i TIFF fajlovi su podržani za štampanje i skeniranje.

 

SharePoint Connector Icon

Kontakt

Za više informacija, molimo Vas kontaktirajte lokalnu KYOCERA kancelariju.

Preuzimanja

Povezani linkovi

Sistemski zahtevi

SharePoint Connector podržava najnoviji HyPAS i HyPAS MFPs.

Za potpunu listu podržanih uređaja, molimo proverite uputstvo za upotrebu.

 

Scroll to top