DocuWare

Integrisano Upravljanje Dokumentima

DocuWare je Premijum Kyocera Partner

DocuWare nudi Vašem preduzeću pojačanu kontrolu sadržine i poseduje odlične elektronske alatke za arhiviranje. Ovo rešenje takođe ispunjava bezbednosne i zahteve inkorporacije u postojeće IT strukture, ne zadajući Vam brige oko toga. Iskoristite potencijale Vaših fajlova već danas kako biste pomogli svom poslu da krene napred.

DocuWare ispunjava sve zahteve integracije i sigurnosti sa ciljem da omogući lako ugrađivanje u postojeće IT strukture pa tako proširi beneficije aplikacija Vašeg preduzeća. Podržava sve proverene standarde i procedure poslovanja koje su rasprostranjene u današnjem kancelarijskom sektoru i širim sistemima preduzeća.

Dodatne funkcije menadžmenta čuvanja omogućavaju bezbedno, kontrolisano logovanje dokumenata i sadržaja koji su dodatno uvećani funkcionalnošću radnog procesa, Menadžmenta Web Sadržaja i univerzalnih funkcija integracije, DocuWare obezbeđuje sve komponente potrebne za veoma moćan Enterprise Content Management (ECM).

DocuWare nudi komfor i bezbednost. Zahtevni korisnici će biti zahvalni na sveobuhvatnim karakteristikama kao i na lakoći upotrebe i administracije.

Beneficije klijenta:

  • Intuitivne operacije i komfor
  • Laka administracija
  • Brza integracija u Vaše postojeće okruženje
  • Lokacijski nezavisna mobilnost i pristup podacima je moguća
  • Optimalna bezbednost Vaših vrednih informacija
DocuWare Icon

Kontakt

Za više informacija ili da dobijete probnu verziju, molimo Vas kontaktirajte lokalnu KYOCERA kancelariju.

O DocuWare

DocuWare (osnovan 1988) jedan je od vodećih provajdera softvera za upravljanje dokumentima. Kompanija posluje širom sveta iz Germeringa u Minhenu i Nju Vindzora i Nju Jorku, sa kancelarijama u Ujedinjenom Kraljevstvu, Španiji i Francuskoj. DocuWare softver dostupan je na 16 jezika i u preko 70 zemalja. Broj instalacija je u proseku 10,000 - preko 100,000 korisnika na dnevnom nivou koristi DocuWare. Više informacija dostupno je na www.docuware.com

Scroll to top