KYOCERA prednosti

KYOCERA Advantage

Tehnologija uređaja

KYOCERA nagrađivani TASKalfa multifunktionalni proizvodi (MFP uređaji) i ECOSYS štampači pružaju vrhunske performanse i pouzdanost najbolju u klasi. Bilo da tražite perfektne boje, precizan crno-beli otisak ili aplikacije koje transformišu poslovanja, nudimo Vam širok spektar prednosti. 

Dugotrajne komponente dramatično smanjuju ukupne troškove istovremeno omogućujući visoku produktivnost i izuzetan kvalitet otiska koje Vaše poslovanje zahteva. 

KYOCERA kontinuirano teži da podigne lestvicu za izvrsnost proizvoda i usluga:

  • Niži operativni troškovi
  • Nagrađivana ultra-pouzdanost 
  • Tehnologija laka za korišćenje 
  • Uređaji koji čuvaju životnu sredinu
  • Posvećenost kontroli kvaliteta
  • Neprevaziđene performanse
  • Visoki standardi kvaliteta 

Da saznate više o našim proizvodima, kliknite ovde

Produktivne Poslovne Aplikacije

Kada se kombinuju sa KYOCERA HyPAS aplikacijama (Hybrid Platform for Advanced Solutions - Hibridna Platforma za Napredna Rešenja), Vaši KYOCERA ECOSYS štampači i multifunkcionalni uređaji daju Vam fleksibilnost da upravljate specifičnim poslovima efikasno i bezbedno. 

Da saznate više o našim HyPAS Poslovnim Aplikacijama, kliknite ovde

MDS Mogućnosti

Jedinstveni MDS Proces u 5 faza

KYOCERA MDS Managed Document Services

KYOCERA ima duboko razumevanje tehnologije štampača i multifunkcionalnih proizvoda - mi dizajniramo, konstruišemo i proizvodimo skoro svaki uređaj koji prodajemo. Naše linije kolor i crno-belih uređaja bez premca su u industriji u pogledu sveukupne pouzdanosti, trajnosti i pristupačnosti. Ali, naše globalne mogućnosti idu i dalje od tehnologije uređaja. Naš jedinstveni MDS proces u 5 faza optimizuje čitavo Vaše okruženje izlaznih dokumenata. Mi sprovodimo pažljivu analizu strukture i potreba Vaše kompanije i kreiramo sveobuhvatni, prilagođeni paket tehnologije uređaja, poslovnih aplikacija i usluga. Rezultat su smanjenje opeterećenja IT odeljenja, pojednostavljeno upravljanje i plaćanje, kao i značajno smanjenje troškova. 

Konsalting

KYOCERA ima prodajne kompanije i  kanale u 136 zemalja, nudeći direktnu podršku i sveobuhvatnu postavku hardvera, softvera i stručnosti za optimizaciju Vašeg rešenja za upravljanje dokumentima. 

Štaviše, naši klijenti sigurni su da ulaze u pratnerstvo sa finansijski stabilnom kompanijom sa snažnim sistemom upravljanja. 

Duži život i manje otpada

Longer life and less waste

Tehnologija koja čuva životnu sredinu i visoko ekonomična tehnologija predstavljaju osnov KYOCERA jedinstvene postavke štampača. Naša nagrađivana ECOSYS tehnologija takođe pruža izuzetnu pouzdanost, superioran kvalitet i lakoću korišćenja. 

Duži život

ECOSYS štampači imaju ugrađen trajan imidžing sistem baziran na KYOCERA patentiranom Amorfnog Silikona (ASi)  i Organskom Fotokonduktorskom bubnju. Tokom svog životnog veka, oni mogu odštampati stotine hiljada otisaka. 

Manje otpada

Kod tradicionalnih laserskih štampača, bubanj je sastavni deo potrošnog kertridža i mora se menjati svaki put kada se toner istroši. Učinivši ih trajnom komponentom, KYOCERA u velikoj meri smanjuje količinu otpada tokom životnog veka ECOSYS štampača - kao i troškove potrošnog materijala. 

Interni razvoj i mogućnosti prilagođavanja

In-house development and customization capabilities

Performanse uređaja mogu biti dodatno poboljšane sa KYOCERA moćnom platformom za razvoj softvera, HyPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions). HyPAS nudi širok spektar opcija koje omogućavaju da se Vaš multifunkcionalni uređaj integriše sa široko rasprostranjenim softverskim aplikacijama u gotovo svakom poslovnom okruženju. 

KYOCERA je posvećena u obezbeđivanju poslovnih aplikacija koje se besprekorno integrišu sa njenim nagrađivanim štampačima i MFP uređajima. Razvijeni od strane KYOCERA ili treće strane, aplikacije Vam omogućavaju da optimizujete investiciju u hardver kako bi odgovarao potrebama Vašeg poslovanja i u sadašnjosti i u budućnosti. 

Iskoristite pun potencijal Vaših MFP uređaja

  • Maksimizujte sigurnost, upravljanje, mogućnosti autputa i upravljanja troškovima
  • Poboljšajte produktivnost i efikasnost radnog okruženja

Mi poslovanju pristupamo iz perspektive klijenta

We approach business from a customer's perspective

KYOCERA shvata da izvrsni, iskreno brižni ljudi prave razliku u Vašem uspehu. Kao vodeća organizacije koja vodi vodi brigu o klijentu, KYOCERA je posvećena filozofiji kompanije: "Da bismo dobro radili, odluke moramo donositi misleći na druge, ne na sebe."

Na kraju, ovo pokreće zajedničku odgovornost da stvari sagledamo iz ugla naših klijenata, razumevajući jedinstvene ciljeve i poslovne izazove. KONTAKT!

Scroll to top