Rešenja u oblasti zdravstvene nege

OPTIMIZACIJA KRETANJA DOKUMENATA U BOLNICAMA

Chart showing optimised document workflows in hospitals
Kako naša rešenja optimizuju Vaš protok dokumenata.

Današnje poslovanje u oblasti zdravstva postavlja mnoge izazove koji se ne odnose samo na negu pacijenata već i na administrativne poslove. Javlja se potreba za konstantnim održavanjem ažurnosti i arhiviranjem dokumentacije i informacija. Budžetska ograničenja mogu primorati na pronalaženje načina za uštede bez uticaja na osoblje i pacijente. I na kraju, potrebno je zaštiti poverljive informacije o pacijentima od neovlašćenog pristupa u bilo kom trenutku bez obzira na užurbanost u radu.

KYOCERA nudi fleksibilna rešenja,  pogodna za savladavanje svih zadataka, bez obzira da li se radi o štampanim ili skeniranim dokumentima ili o celokupnom upravljanju podacima o pacijentima. Naš fokus je smanjenje troškova uz porast produktivnosti. Korišćenjem modularnog koncepta i otvorenog interfejsa, naša rešenja će uvek biti prilagođena da zadovolje posebne zahteve Vaše bolnice.  Time ostavljamo prostor da se koncentrišete na ono što je zaista važno – brigu o Vašim pacijentima.

 

Preuzmize brošuru KYOCERA optimizacije u oblasti zdravstvene nege

Preuzmite studiju slučaja za "Bauerfeind"

SOFTVER ZA UPRAVLJANJE PODACIMA O PACIJENTIMA

Olakšajte upravljanje podacima o pacijentima uz veću preciznost i bolju dostupnost podataka sa NSi Autostore i PCL Barcode.

 Saznajte više o NSi Autostore

 Saznajte više o PCL Barcode

SIGURNOSNI PAKET

Čuvajte strogo poverljive informacije tokom celog procesa rada koristeći KYOCERA Net Manager i čitače kartica.

 Saznajte više o Kyocera Net Manager

 Saznajte više o USB čitačima kartica

SISTEM ZA UPRAVLJANJE SKENIRANJEM I ŠTAMPANJEM

Poboljšajte produktivnost zaposlenih na dnevnom nivou značajno pojednostavljujući korake u radu sa dokumentima koristeći NSi Autostore i Quickprint ili KYOCERA Net Manager.

 Saznajte više o NSi Autostore

 Saznajte više o QuickPrint

 Saznajte više o KYOCERA Net Manger

MDS PAKET

Smanjite troškove i poboljšajte efikasnost koristeći Sistem za upravljanje dokumentima (Managed Document Services - MDS).

 Saznajte više o MDS

Scroll to top