EveryonePrint

Olakšano Mobilno Štampanje

Ovih dana je opšte prihvaćeno da koristite Vaš mobilni uređaj u školi ili na poslu. Na žalost, tako uobičajeni su i problemi koji se javljaju kada pokušamo štampanje dokumenata sa mobilnog uređaja koristeći mrežu štampača na mestu na kome se nalazimo.

’Everyone Print’ je veoma prikladno  softversko rešenje koje ovaj problem rešava brzo i lako. Može biti lako integrisan u sve KYOCERA HyPASS MFP. Instalirana za ne više od 10 minuta, ova kombinacija čini štampanje sa mobilnog uređaja lakim kao što je pretraživanje na internetu ili slanje e-maila sa prilogom!

Everyone Print

Poslovni izazovi

 

 • Slanje dokumenta na mrežni printer sa mobilnog uređaja je komplikovano – postoji li intuitivno rešenje za mobilno štampanje?
 • Često treba da odštampam poverljiva dokumenta sa svog mobilnog uređaja – kako mogu biti siguran da su moji podaci zaštićeni sve vreme?
 • Korisnici imaju različite potrebe i rade sa raznim formatima fajlova – kako mogu da garantujem da će bilo koji dokument, bez obzira na njegov format fajla ili veličinu, biti odštampan?

 

Vaše prednosti sa EveryonePrint

 • Lak za korisnika: EveryonePrint nudi načine štampanja sa bilo kog mobilnog uređaja. Možete da prenesete dokumenta koristeći web pretraživač, pošaljete dokument kao e-mail prilog ili ga odštampate koristeći univerzalni, brzo podesivi drajver kompatibilan sa Windows, Mac i Linux.
 • Sigurnost Podataka: Dokumenti se puštaju u promet samo nakon logovanja pošiljaoca koristeći PIN kod ili ID karticu na uređaju. Kao dodatak, EveryonePrint nudi opciju enkripcije tokom celog procesa koja efektivno štiti podatke tokom celog procesa štampanja.
 • Fleksibilnost: EveryonePrint drajver, konvertuje sve tipove dokumenata u pogodne za štampanje sadržaje i radi čak i ako imate različite printere.

Karakteristike i Specifikacije

EveryonePrint je primarno razvijen da odgovori na potrebe kolega sa posla ali takođe može biti instaliran u firmama i valikim korporacijama. Hiljade kompanija i organizacija širom sveta koriste ovaj korisni softver na dnevnoj bazi.

 • Fleksibilnost – Podržava bilo koji mobilni uređaj, format fajla ili operativni sistem.
 • Laka integracija – može da se integriše sa korisničkim direktorijumima kao što je ActiveDirectory, LDAP i sistem računovodstva štampanja.
 • Personalizacija – korisnici mogu da definišu svoje omiljene štampače i daju im nadimke kako bi još više olakšali štampanje.
 • Korisnička Kontrola – IT osoblje može da administrira štampače kako bi omogućili grupi da koristi određene štampače ali ne i ostale (na primer – štampači za osoblje i štampači za studente).
 • Podržani jezici – Korisnički interfejs dostupan na 13 različitih jezika.
 • Integracija – sa softverom računovodstva i sa softverom štampanja i skeniranja kao što je na primer Kyocera MyQ.

Pravno obaveštenje: EveryonePrint je zaštićeni robni znak Next Print Solutions Aps, Danska

Everyone Print Icon

Kontakt

Za više informacija ili da dobijete probnu verziju, molimo Vas kontaktirajte lokalnu KYOCERA kancelariju.

Preuzimanja

Podržani uređaji

EveryonePrint podržava najnovije HyPAS MFP uređaje.

Scroll to top