Pantone Office za KYOCERA-u

Pokažite Vaše prave boje i uvek čuvajte vrednost Vašeg brenda

Kao što znate, izgradnja i održavanje čvrstog, poštovanja vrednog brenda je zasnovano na kontinuitetu i održavanju odgovarajuće palete boja prilikom svih Vaših komunikacija. Ali, kao što takođe znate, kada radite u PowerPoint-u  ili Word-u, biti odan korporativnim bojama je često izazov.

 

Zato smo mi kreirali Panton Office

Pantone Office je jedinstven dodatak za Microsoft PowerPoint i Word koji vam nudi mnogo precizniju reprodukciju Pantone boja nego ikad pre.

Uz Pantone Office, možete biti mirni kada znate da svaka Pantone boja koju izaberete, pogotovo Vaše veoma važne boje brenda, biće uvek kako bi i trebalo da bude. Bez obzira koji štampač koristite u Vašoj kancelariji.

Uz to što garantuje da Vaša dokumenta izgledaju profesionalno, postojano i inspirišu sigurnošću u svakom trenutku, Pantone Office je začuđujuće lako priuštiti.

Kako Pantone Office radi?

Uz Pantone Office ne morate znati ništa o upravljanju bojama za štampanje na visokom standardu. Jednostavno izaberite preko 2.500 boja na osnovu Pantone imena koristeći intuitivnu opciju Birača Boja integrisanu u PowerPoint ili Word tulbaru.

Prednosti na prvi pogled:

  • Unikatno, priuštivo rešenje za organizacije svih vrsta
  • ICC menadžment boja znači precizno, profesionalno i postojano kolor štampanje
  • Integrisan, jednostavan za upotrebu Birač Boja i Pantone selekcija boja na osnovu imena
  • Radi sa bilo kojim KYOCERA kolor štampačem

Kontakt

Za više informacija, molimo Vas kontaktirajte lokalnu KYOCERA kancelariju.

Probajte Pantone Office besplatno

Preuzimanja

Scroll to top