Univerzalni Dizajn

Univerzalni Dizajn

KYOCERA veruje da se poboljšanjem korisnosti njenih proizvoda dolazi do poboljšanja operativne ekonomičnosti za korisnike koji koriste njene proizvode. Težeći da se proizvodi originalneproizvode lake za korišćenje, kompanija uključuje univerzalni dizajn u različite proizvode na različit način.

Nizak stepen buke u kancelarijskom okruženju

Kako KYOCERA Document Solutions MFP uređaji treba da izgledaju?

Izjava konstruktora:

Prateći ogroman broj diskusija, svaki zaposleni u KYOCERA Document Solutions konstantno stremi ka ’onome što klijenti najviše žele’ kao i ’kvalitetu koji garantuje zadovoljstvo klijenta’. Smanjenje operativne buke uređaja čak i kada je u pitanju jedan decibel (dB) zahteva neverovatan napor. Konkretno, u slučaju multifunkcionalnih proizvoda koji se često nalaze iza nečijeg kancelarijskog stola, postizanje nivoa buke koji ne remeti rad zaposlenih bio je velik izazov. Praveći ova poboljšanja, bili smo u mogućnosti da postignemo smanjenje buke od pet decibela (dB) u poređenju sa prethodnim mašinama.

Dugovečni KYOCERA štampači

Long-life KYOCERA Printers
POREĐENJE TONERA: KYOCERA FS-C5200DN vs. HP Colour Laserjet CP2025DN
USLOVI TESTIRANJA: 500 stranica mesečno, 36 meseci, puno kolor štampanje, foto test stranica ’Drucker program’
IZVOR: Informacije u saglasnosti sa ’Drucker programom’, 01/2009, (Nemački test časopis; www.druckerchannel.de )

Kada koristite štampač obično je potrebno da zamenite kompleksni kertridž tonera, koji sadrži foto-provodnički bubanj i periferne delove, na svakih nekoliko hiljada stranica. Umesto toga, KYOCERA je implementirala dugotrajni koncept dizajna koristeći različite ECOSYS tehnologije, uključujući a-Si (amorfni silicijum) bubnjeve, tako da je potrebno redovno menjati samo toner. Kao rezultat, više od 300.000 stranica može se odštampati bez potrebe menjanja bilo čega osim tonera, čime se značajno se smanjuju troškovi i otpad.

Scroll to top