Rentiraj ne reskiraj!

Uz nove pakete za rentu uređaja, ove jeseni, vaše poslovanje će postati značajno jednostavnije.  Obezbedili smo za vas kompletnu uslugu produkcije dokumenata uz premijum Kyocera uređaje za štampu, automatizovanu nabavku potrošnog materijala, servis i podršku, a sve to po vrlo pristupačnim cenama.

Model

Opis

Uključeno u paket

*Cena

ECOSYS M4125idn

A3 B/W MFP,  25/12 ppm, 4in1 (print, scan, copy, fax), HyPAS, Touch Panel 4.3" color display, duplex, Wi-Fi, LAN

3000 B/W strana

39.99 €

Taskalfa 356ci

A4 B/W MFP, 35 ppm, 4in1, HyPAS ready, 1200 dpi, 7" Touch Panel, Document Processor, Cabinet

2000 B/W i 200 kolor strana

29.99 €

Zašto Kyocera?

Štampanje može da optereti godišnji budžet za čitavih 3%. Većina organizacija ne vodi računa o obimu i predmetu štampe, a kamoli o modelima i brendovima štampača koje poseduju. Održavanje svakog uređaja iz serije štampača i njihovog snabdevanja određenim tonerom oduzima puno radno vreme nekome ko u organizaciji ima važnija posla.

Bez obzira da li je na vašoj radnoj površini ili u kancelariji - bilo da je u boji ili crno-belo: sa KYOCERA-om, uvek ostvarujete najbolji mogući kvalitet štampe dok lako kontrolišete troškove izlaza.

KYOCERA uređaji i njihove komponente su dizajnirani da budu izuzetno pouzdani i veoma ekonomični. I pošto vi možete da dopunite mnoge od njih različitim opcijama u bilo kom trenutku, možete biti sigurni da uvek imate sistem koji odgovara vašim potrebama. Sve što vam treba za štampanje, kopiranje, skeniranje ili faks - brojne opcije za završnu obradu za naše multifunkcionalne uređaje daju vam profesionalni rezultat.

ECOSIS obezbeđuje pouzdana rešenja za snimanje sa neverovatno izdržljivim internim komponentama dugog veka, izuzetno ekonomičnim troškovima rada i značajno manje otpada tokom svog životnog veka.

TASKalfa multifunkcionalne jedinice nude izvanrednu produktivnost kroz izuzetnu brzinu, moćnu kontrolnu tehnologiju i profesionalne usluge. Za većinu uređaja, funkcije su dostupne preko velikog dodirnog panela.

Iskustvo je pokazalo da konsolidacija štampe obezbeđuje kompletnu transparentnost troškova i uštede od 20% do 60% na godišnjem nivou.

 

*Uslovi ponude:
- Cene su kalkulisane za ugovorni period od 36 meseci
- Sve cene izražene su u evrima i ne uključuju PDV
- Ponuda se odnosi na primerke A4 formata i pokrivenosti od 5%.(prosečna vrednost deklarisana standardima ISO/IEC 19752, ISO/IEC 24711 i ISO/IEC 19798)
- Sve cene su date na mesečnom nivou

*U cenu mesečnog paketa je uključeno: 
- Dostava, implementacija i instalacija uređaja
- Nabavka rezervnih delova
- Sakupljanje iskorišćenih tonera
- Nabavka rezervnih delova
- Zamenski uređaj
- Dolazak servisera
- Trening
- Monitoring
- Help Desk
- Ažuriranje softvera i firmvera

© KYOCERA Document Solutions Europe B.V.
Scroll to top