Zašto izabrati KYOCERA MDS?

KYOCERA MDS je savršen partner za veću efikasnost, ekonomičnost i ekološki autput dokumenata. To je sveobuhvatno rešenje koje optimizuje Vaš celokupni proces autputa od hardvera do radnog procesa i produktivnosti zaposlenih – bez obzira kog brenda je Vaš uređaj.

KYOCERA takođe obezbeđuje podršku koja je vodeća u industriji pomoću naše brze službe podrške i daljinskog nadgledanja. Tako da možete imati sve servise kontrole autputa koji Vam trebaju, iz jednog pouzdanog izvora. I ako izaberete KYOCERA hardver i softver, takođe imate priliku da uživate sledeće beneficije i potvrdu sigurnosti:

  • KYOCERA štampači, kopir aparati i multifunkcionalni uređaji su poznati zbog njihove izuzetne pouzdanosti i ekonomičnosti.
  • KYOCERA softverske aplikacije su Vaša garancija za jednostavne i bezbedne procese dokumenata.
  • KYOCERA se uvek fokusirala na ekološku zaštitu i očuvanje ekonomskih resursa prilikom  razvoja njenih proizvoda i tehnologija.
  • Sa KYOCERA, Vi imate na raspolaganju svu ekspertizu koja Vam je potrebna od strane visoko pouzdanog servisnog partnera.

KYOCERA MDS nije samo za velike internacionalne kompanije. Naše usluge su od ogromne koristi malim i srednjim preduzećima. Takođe, mi smo sigurni da KYOCERA MDS pomaže postizanju smanjenja troškova u Vašoj kompaniji.

I sa KYOCERA, Vi imate na raspolaganju svu ekspertizu koja Vam je potrebna od strane visoko pouzdanog servisnog partnera.

Kontaktirajte nas

 

EWE Comp d.o.o.

Cara Dušana 212
11080 Zemun, Beograd, Srbija
Tel: +381 11 3535 500
Fax: +381 11 3168 629
e-mail: kyocera@ewe.rs

Scroll to top