PROIZVODI

Kolor

Kod štampanja u boji bitna je postojanost. Na kraju krajeva, zašto bi boje koje ste štampali juče bile drugačije od onih koje budete štampali danas? Važnost postojanosti je bitna kada uzmete u obzir da što češće koristite štampanje – u ovom slučaju, u boji – to češće primećujete da nije kako bi trebalo da bude.

Postojana boja, dan za danom.

Kopir aparati i multifunkcionalni uređaji

Kada su u pitanju crno-beli kopir aparati i multifunkcionalni proizvodi (MFP), Kyocera nudi najobimniju liniju nagrađivanih uređaja u industriji. Ovi, potpuno opremljeni, kopir uređaji mogu biti nadograđeni opcionim funkcijama štampanja, skeniranja i faks funkcijama koje poboljšavaju proces rada i efikasnost organizacije, bez obzira na veličinu preduzeća.

Štampači

Visoko cenjen od strane industrije i visoko ocenjen od strane mnogobrojnih organizacija za testiranje, Kyocera-in kompletni portfolio pouzdanih, kvalitetnih, za okolinu prihvatljivih mrežnih laserskih štampača – isporučuje izlazna dokumenta visoke rezolucije sa jasnim crno-belim tekstom i grafikom bez obzira na veličinu radnog okruženja. Kyocera ECOSYS štampači uključuju tehnologiju ’bez-kertridža’ koristeći dugotrajni štamparski bubanj i visoko isplativi toner čime se obezbeđuje hiljade odštampanih stranica, nizak ukupni trošak posedovanja i manje rutinskog posla za korisnika.

RoHS Usaglašenost

Pregled proizvoda

PRETRAGA PROIZVODA

Kakve funkcije su vam potrebne na mašini?
Da li vam treba kolor ili crno/bela štampa?
Izaberite željenu brzinu: Paper Size
Scroll to top