O usluzi

USLUGA KOJA SPAJA

Norbert Wolter
Viši Generalni Direktor (CSSD) KYOCERA Document Solutions

KYOCERA je kompanija izuzetne usluge. U srži naše korporativne filozofije je želja da stalno poboljšavamo zadovoljstvo naših klijenata. Mi to radimo svaki dan nudeći im profesionalnu, odgovornu i jedinstvenu platformu usluga.

Ova platforma ujedinjuje naše brojne i vredne ponude usluga, kao što su preko 5.000 sertifikovanih i obučenih partnera širom EMEA, profesionalna podrška i razvoj softvera, jasan i sveobuhvatan proces rasta, povratne informacije koje naša organizacija dobija od naših kupaca kroz istraživanja, kao i sveobuhvatan i uvek dostupan veb portal sa brojnim informacijama o našim proizvodima i uslugama.

Pored toga, uspešno smo pokrenuli naš program obuke za usluge, prodaju i softver, koji omogućava kako lokalnu obuku tako i obrazovanje na daljinu naših zaposlenih i naših partnera.

Štaviše, iz globalne perspektive, možemo pokriti zahteve za usluge naših klijenata  pretežno preko naših partnera koji su geografski blizu, kao i sopstvenim terenskim službama, uz stalnu podršku vrhunskog visokokvalifikovanog osoblja.

Naše kancelarije i partneri nalaze se svuda u svetu, tako da naši klijenti mogu biti sigurni da, gde god da su, možemo da ih podržimo našom KYOCERA servisnom mrežom, koja je osnovana na principima KYOCERA Usluga za Korporativne Klijente & Strategiju Podrške. 

Sa ovom strategijom, trudimo se da sve KYOCERA filijale pruže dosledne, profesionalne i brze usluge našim klijentima, bez obzira na veličinu, lokaciju ili potrebe njihovog posla.

Tokom životnog ciklusa svakog KYOCERA proizvoda, naši klijenti mogu biti sigurni da će naši operateri, partneri i osoblje biti uvek spremni da im pomognu, pa nema  potrebe za brigu. Sve se to obezbeđuje zahvaljujući PRINC 2 upravljanju projektima, upravljanju ITIL uslugama i globalno standardizovanoj konsultantskoj metodologiji.

Norbert Wolter
Viši Generalni Direktor (CSSD)
KYOCERA Document Solutions Europe

Scroll to top